BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  MAGAZİN

Ölünceye dek eşiyim

Fransa'nın yeni first lady'si Bruni, Sarkozy ile evliliğinden sonra ilk kez konuştu.

Abone ol

Fransa'nın yeni first lady'si Carla Bruni, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile ilişkisinin başlamasından bu yana ilk röportajını Fransa'nın haber magazin yayını L'Express'e  verdi. Yaşadıkları fırtınalı romantizm ve evliliklerini anlatan Bruni, "Herşeyin çok süratli olduğunu söylüyorlar. Nicolas ve ben böyle düşünmüyoruz. Süratle olmadı. Aceleydi" dedi. 

39 yaşındaki Bruni, ikilinin 9 hafta içinde gerçekleşen evliliği için "Bizim için bu yavaş görünüyor. Biliyorum siz bu sürede evlenmezsiniz, dahası biz spot ışıkları altındaydık. Sizin de bildiğiniz gibi aşıkların kendi zaman anlayışı vardır." Editör Christian Barbier'ye evlenmek için ısrar etmediğini ifade eden Bruni sözlerini şöyle sürdürdü: "Yalnızca onunla evlenmeyi diledim. Onunla hiçbir kötü şeyin yaşanmayacağını hissettim. Nicolas güce bağımlı değil ve onu cesaretli yapan bu da değil. Onunla birlikte olmayı herşeyden çok seviyorum."

"Ölünceye dek eşiyim"

Bruni'nin first lady olarak ilk resmi gezisi Mart'ta İngiltere'ye olacak. 90'ların eski süper modeli, günümüzün solist ve söz yazarı Bruni, üçüncü albümü için çalışmalarını sürdürecek. First lady konumu hakkında da konuşan Bruni, "Henüz başlangıçtayım. Hiçbirşey hesaplanmamıştı, öngörülmemişti. Daha önce hiç evlenmedim. İtalyan'ım ve boşanmalardan hoşlanmıyorum. Eşimin dönem sonuna dek Fransa'nın first lady'siyim ve ölünceye dek eşiyim. Sürprizler olabilir ama bu benim isteğim"

Kaynak: People Magazine