BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,89
ALTIN 2.432,50
HABER /  SPOR

Fortisden müthiş hediyeler

Fortis Türkiye Kupası Internet’te,futbol oyunu ve ödülleri şahane!

Abone ol

MagiClick Digital Solutions tarafından Fortis için hazırlanan Fortis Türkiye Kupası Online oyunu, yeşil sahalardaki rekabeti sanal ortama da taşıyor.

www.fortistk.com adresinde yer alan oyun, muhteşem hediyeler kazandırıyor... Geçen yıl başlayan sanal oyun, bugüne kadar 5 milyon kişi tarafından oynandı. Oyunda bu yıl yenilikler yapıldı.

Artık, futbolseverler sanal trübünde kendi karakterlerini oluşturabiliyor, fotoğraflarını yükleyebiliyor, tribündeki koltuklarını seçebiliyor ve hatta arkadaşlarına yer bile tutabiliyorlar. Sahaya inmeden önce antrenman yapıyor, sonra da diğer kullanıcılara karşı becerilerini ustalık dolu şutlarla gösterebiliyorlar.

Fortis Türkiye Kupası için hazırlanan web-sitenin sunduğu diğer bir yenilik ise oyuna katılan kişilerin oyunu gerçek zamanlı olarak birbirleri ile oynayabilmeleri.

Çok oyunculu (multi-player) yapıda hazırlanan oyuna katılanlar birbirlerine karşı mücadele ederken, farklı pozisyonlarda yaptıkları atışları gole çevirmeye çalışıyorlar. Oyundaki puanlama ise atılan her golün zorluk derecesine göre hesaplanıyor.

Her gün binlerce yeni oyuncunun katıldığı Fortis Türkiye Kupası Online oyununun birinci ödül dönemi 29 Şubat’ta sona erecek. Bu dönemde birinciliği kazanana PlayStation 3, ikinci ve üçüncü sırayı alanlara ise iPod Touch armağan edilecek. Ayrıca, dönem sonunda her takımın birincisine de hediye olarak Fortis Türkiye Kupası forma ve şapkası verilecek. Yarışmanın Mayıs’ta sonuçlanacak son döneminin birincisini ise Plazma TV bekliyor.