BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ölüm bu adamı teğet geçiyor

Önce silahlı kavgada kurşun yağmuruna tutuldu, oradan sağ çıktı. Sonra otomobili kurşunlandı... O yine kurtuldu...

Abone ol

Bursa'da geçen yıl silahla yaralanan, geçtiğimiz hafta bir restoranda çıkan kavgada kurşun yağmuruna tutulan şahsın otomobiline dün gece de kurşun yağdırdılar ama o yine kurtuldu...

Bursa'da geçen yıl silahla yaralanan, geçtiğimiz hafta restoranda mermi yağmurundan kurtulan şahsın otomobili dün gece kurşunlandı. Saldırıdan bir kez daha yara almadan kurtulan şahıs, zanlıları tanımadığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay 16 BA 613 plakalı otomobilin sürücüsü Fatih Doğan, bu sabah 04.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 105. Sokak'ta yol verme meselesi yüzünden 16 PP plakalı otomobilde bulunan şahıslarla tartışmaya başladı. 16 PP plakalı otomobildeki zanlılar, Arabayatağı Uğur Sokak üzerinde Fatih Doğan'a silah çekerek ateş etmeye başladı. Kurşunlardan birisi otomobilin tavanına isabet ederken, Doğan saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Zanlılar otomobili olay yerinde bırakıp kaçtı. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek zanlıların bıraktığı aracı incelemeye aldı. Yakalamalı ve hacizli olduğu öğrenilen araçta silah da ele geçirildi.

Olayı yara almadan atlatan Fatih Doğan'ın geçen yıl silahlı bir saldırıda yaralandığı öğrenildi. Tedavi olan Doğan'ın geçtiğimiz hafta Mudanya yolu üzerindeki bir restoranda silahlı saldırıya uğradığı ve yara almadığı ifade edildi.

Polis, kaçan zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.