BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP Kayseri'de genç siyasetçi arıyor

Seçimler yaklaşırken partilerin çalışmaları hızlandı. Kayseri CHP İl Başkanlığı gençlere yönelik Siyaset Akademisi başlattı.

Abone ol

CHP, Kayseri İl Başkanlığı tarafından gençlere yönelik olarak düzenlenen siyaset akademisi başladı.

CHP, Kayseri Gençlik Kolları Başkanlığı'nda gençlere siyasi düşünceyi kazandırmak amacıyla verilen derslerin ilkinde 'Siyasette kişisel gelişimin etkileri' üzerine konferans verildi.

CHP Kayseri İl Başkanı Enver Özdemir ve CHP Kayseri Kadın Kolları Başkanı Müge Deliorman'ın da bulunduğu konferansa konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Emrah Sarlı, yaşamımızda kişisel gelişim ve siyasette kişisel gelişimin önemine değinerek, kişisel gelişimin özellikle gençler için çok önemli olduğunu söyledi. Dünya'da bir şeylerin değişebilmesi için ilk önce insanların değişmesi gerektiğini belirten Sarlı, bu konuda yayınlanan kişisel gelişim yayınları ve kitaplarının yararlı olacağını da sözlerine ekledi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Emrah Sarlı, "Kişisel gelişim kitapları çok eski bir tarihe dayanmıyor. 1970'lerden itibaren özellikle Psikologların katkısı çok büyük oldu" ifadelerinde bulundu.

CHP, Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi" alanında uzman kişilerin katılımıyla her ay düzenli olarak devam edecek.