BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Öldürmeyen Allah öldürmüyor

Kurtuluşu mucizeydi öyle de oldu. Antalya'da güvenlik görevlisinin sırtına ateş edildi ama onu bakın ne kurtardı.

Abone ol

Antalya'nın Kemer ilçesinde, silahla arkasından ateş edilen kişinin, mermilerin sırt çantasındaki meyve suyu kutularına isabet etmesi sonucu kurtulduğu anlaşıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kemer'de bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Yeşil, iş çıkışı otomobiline binmek istediği sırada başında bere takılı bir kişi yanına yaklaşarak elinde bulunan tabancayı Yeşil'e doğrulttu. Bu sırada ani bir hareketle arabasına binmek isteyen Yeşil'in arkasından 2 el ateş eden kişi olaydan sonra kaçtı.

Sırtına mermi isabet ettiğini düşünen Yeşil, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede, Yeşil'in yaralanmadığı ve mermilerin, bu sırada omuzunda bulunan sırt çantasına isabet ettiği anlaşıldı.

Polis, 2 adet mermi çekirdeğini sırt çantasındaki kutulara saplanmış olarak buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Yeşil'in verdiği bilgiler doğrultusunda eşkali belirlenen kişiyi kaldığı bir otelde yakaladı.

Kemer Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Çetin T.'nin, Hüseyin Yeşil ile aralarında husumet bulunan Hüseyin Z. tarafından azmettirildiği ileri sürüldü.

Mahkemeye sevkedilen Çetin T., ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan tutuklandı. Azmettirme suçlamasıyla adliyeye sevkedilen Hüseyin Z. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.