BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.435,10
HABER /  GÜNCEL

Okullar birincilik için koşuyor

Kartal Belediye Başkanlığı Okullararası Atletizm Yarışları, 25 Kasım Salı günü Saat:10.00’da yapılacak.

Abone ol

Kartal Belediye Başkanlığı Okullararası Atletizm Yarışları, 25 Kasım Salı günü Saat:10.00’da, Kartal Neyzen Tevfik Caddesi ile Tekel Caddesi arasındaki parkurda yapılacak.

Kartallı öğrencilerin yarışlara katılmak için yoğun ilgi gösterdikleri ve okullarını en iyi biçimde temsil etmek için aylardır hazırlandıklarını kaydeden beden eğitimi öğretmenleri, atletizm yarışmalarına öğrencilerin her yıl daha çok ilgi gösterdiklerini söylediler.

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, yarışmanın sağlıklı, huzurlu ve güven içinde yapılması için her türlü tedbirin alındığını, atletlerden bu yıl da sportmence bir yarış ve şampiyonluklar beklediğini söyledi. Başkan, Kartallı öğrencilerin atletizme gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğunu ifade edip onların Kartalite ilkeleri doğrultusunda, derslerinde gösterdikleri başarıyı sporda da tekrarlayacaklarına yürekten inandığını sözlerine ekleyip genç atletlere yarışlarda başarılar dileğinde bulundu.

Kartal Neyzen Tevfik Caddesi ile Tekel Caddesi arasında yapılacak olan ve Tekel Fabrikası önünden başlayıp Neyzen Tevfik Caddesi Kaymakamlık Binası önünde tamamlanacak parkurdaki yarışma; 1000 metre Küçük Kızlar ve 1200 metre Küçük Erkekler; 1500 metre Yıldız Kızlar ve 3000 metre Yıldız Erkekler ile 3000 metre Genç Kızlar ve 5000 metre Genç Erkekler olmak üzere toplam 6 kategoride yapılacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar’ın, her kategoride başlama düdüğünü çalarak başlatacağı yarışmalarda; her kategoride ilk üçe giren sporculara ayakkabı, ilk altıya giren sporculara birer adet eşofman takımı ve madalya, ilk üçe giren takımlara plaket ve ayrıca tüm yarışmacılara da birer katılım belgesi verilecek.

Ödüller, yarışların tamamlanmasının ardından aynı gün, başkan ve İlçe protokolünün katılımıyla Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.