BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.388,34
HABER /  SPOR

Galatasarayda kimler yok?

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaraspor ile yapacağı karşılaşma için başkente gitti.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçı ile başlayarak, deplasmanlardaki kötü gidişe son vermek istediklerini söyledi.

Arda'nın sağlık durumu ve maçta yer alıp almayacağına ilişkin soru üzerine de Üstünel, Arda'nın son iki gündür düz koşular yaparak antrenmanlara katıldığını, kendisinin yarınki karşılaşmada oynamak istediğini, kararı teknik kadronun vereceğini söyledi.

Uzun bir sakatlığın ardından takımdaki yerini alan Barış Özbek de yaptığı açıklamada, ''Tabii ki çok mutluyum. Takımı, arkadaşlarımı, futbolu çok özledim. Hocamız görev verirse elimden geleni yapacağım'' dedi.

LINCOLN, BAROS VE MEHMET TOPAL YOK

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı olan Baros ile sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ile Lincoln, Ankaraspor maçı kadrosuna alınmayarak İstanbul'da bırakılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında rahatsızlanarak herkesi korkutan Arda, Portekiz Milli Takımı kampından dün akşam dönen Meira ve sakatlığı düzelen Barış, kadroda yer aldı.

Galatasaray'da Linderoth, Hasan, Serkan Çalık, Uğur, Emre Güngör, Murat Akça ve Alparslan'ın da sakatlıkları devam ediyor.