BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,10
HABER /  SPOR

Oktay Derelioğlu'nun yeni takımı belli oldu!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği, geçtiğimiz gün Kömürspor karşısında aldığı mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Abdulkadir Aslan ile yollarını ayırmıştı. Darıca Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevine eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu’nu getirdi.

Abone ol

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta Darıca Gençlerbirliğin'in Kömürspor'a yenilmesinin ardından teknik direktörler Aslan ile yollar ayrılmıştı. Yeni göreve gelen ve bir yıllık sözleşme imzalayan Oktay Derelioğlu bazı açıklamalarda bulundu.

"Takımı Süper Lig'e çıkaracağız"
Derelioğlu, "Darıca Gençlerbirliği’nde olmaktan dolayı son derece mutluyum. Konuşarak değil, çalışarak, üreterek iş yapacağız. Bunu da yavaş yavaş göreceksiniz. Çünkü özellikle futbolda insanla yatırım yapıyorsunuz. Bunu aniden göremezsiniz. Biz kısa vadeli değil uzun vadeli, Darıca Gençlerbirliği’ni Süper Lig'e çıkartacağız" şeklinde konuştu.

"Takım normalin altına düştü"
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, "Bugün Darıca Gençlerbirliği takımımızın yeni bir sürece ilk adımı olarak değerlendirebiliriz. Esas olan takımın normal seviyesinde gitmesidir. Normalin altına düştükten sonrada görev değişikliğine karar verdik. Bunun neticesinde de Oktay Derelioğlu kardeşimizle yeni dönemimize başlamış olduk. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.