BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  GÜNCEL

Suudi heyet emniyete geldi! Konsoloslukta inceleme yapılacak

Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kaybolmasıyla ilgili oluşturulan çalışma grubunda yer alan Türk ve Suudi yetkililer, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde toplantı yaptı. Heyet, akşam saatlerinde başkonsoloslukta inceleme yapacak.

Abone ol

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra bir anda kaybolmasıyla ilgili oluşturulan çalışma ekibinde yer alan Suudi ve Türk yetkililer, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir araya geldi. Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saat 13.00 sıralarında gelen Suudi ve Türk yetkililerin yaptığı toplantı sona erdi. Konsolosluk binasına doğru yola çıkan yetkililer ortak incelemenin akşam üstü yapılacağını belirtti.

Toplantı sona erdi...
Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne saat 13.00 sıralarında gelen Suudi ve Türk yetkililer, toplantı yaptı ve Suudi heyet 15:30 civarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı. Heyet, konsolosluk binasına gidiyor. Başkonsoloslukta bugün inceleme yapılacak.

Kapsamlı soruşturma sürüyor...
Edinilen bilgilere göre, Orta Doğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak gösterilen Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından kendisinden haber alınamamasıyla ilgili kapsamlı soruşturma sürüyor.

Göreve başlandı...
Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili Türkiye ve Suudi Arabistanlı yetkililer tarafından oluşturulan çalışma grubu da göreve başladı.

Trump'tan flaş Cemal Kaşıkçı açıklaması! Hemen gönderiyorum...