BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.399,44
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Okmeydanında görkemli plaza

Yerka Otomotiv'in, Okmeydanı Piyalepaşa Bulvarı'ndaki dev plazası görkemli bir törenle hizmete girdi.

Abone ol

 Plazanın açılışını, Yerka Otomotiv'in ortakları Emre Yerlici ile Samet Okul, Nissan Otomotiv Genel Müdürü Nobuhiro Yoshida ve Nissan Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı İlkin Sancaktaroğlu yaptılar.

Maslak'da 450 metrekarelik alanda hizmet veren showroomun ardından Piyalepaşa Bulvarı'nda hizmete giren plaza, toplam 1480 metrekare alanda yer alıyor. Son teknoloji ürünü ekipmanların yer aldığı plazada 600 metrekarelik alan showroom olarak kullanılırken, 880 metrekare servis alanı olarak ayrıldı. Servise gelen araçlar, özel olarak dizayn edilen araç asansörü ile üst kata çıkartılıyor.

Yerka Otomotiv'in açılışında özellikle, özgün tasarımı ve güven hissini pekiştiren yüksek sürüş pozisyonu ile beğeni toplayan Nissan "Qashqai" ile çekici ve dinamik dış tasarımının yanı sıra fonksiyonelliğin de ön planda olduğu Nissan "Note" modelleri büyük ilgi gördü. Note modelinde yer alan Bluetooth sistemi sayesinde, trafikte cep telefonu kullanımından kaynaklanabilecek riskler ortadan kalkıyor.

Genişleyen müşteri hacmine paralel olarak büyüyen Yerka Otomotiv'in ortaklarından Emre Yerlici "10 yılı aşkın süredir Subaru markasına hizmet veren Yerka Otomotiv, tecrübe ve birikimini ortaya koyarak büyümeye devam etmektedir. Dünyanın en iyi otomobillerini üreten Nissan'ın satışı ve satış sonrası desteği konusunda, Yerka Otomotiv Plaza'da profesyonel ve üstün bir hizmet anlayışı hakim olacaktır" dedi. 2002 yılında Emre Yerlici ile Kamer Otomotiv ortaklığında Levent'de kurulan Yerka Otomotiv konusunda uzman, dinamik ve yenilikçi bir ekiple otomotiv sektöründe emin adımlarla yoluna devam ediyor.