BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Onur Airden alternatifli menü

Onur Air yolculardan gelen yoğun talepler doğrultusunda iç hat uçuşlarındaki ikram menüsünü zenginleştirme kararı aldı.

Abone ol

Yolculardan gelen yoğun talepler doğrultusunda iç hat uçuşlarındaki ikram menüsünü zenginleştirme kararı alan Onur Air yarından itibaren bol alternatifli ve ücretli ikram uygulamasına başlıyor.

Onur Air, 9 Aralık 2003 tarihinde başladığı tarifeli iç hat uçuşlarında ücret almadan yiyecek olarak kek ve kraker, içecek olarak da meyve suyu, çay, kahve ve su ikramı yapıyordu. Ancak yolculardan gelen yoğun yiyecek-içecek çeşitliliği talepleri nedeniyle Onur Air ikram çeşidini geliştirme kararı aldı. Buna göre 17 Haziran Salı gününden itibaren hayata geçecek yeni ikram uygulaması bol alternatifli ve ücretli olacak. Onur Air yeni ikram modelinde önceden olduğu gibi yine sudan ücret almayacak, sunulacak diğer ikramların fiyatlarını da makul seviyede tutacak.

Yiyecek içecek alternatifleri zengin olacak
Onur Air’in iç hatlardaki yiyecek menüsünde; tamamı şirkete özel olarak günlük hazırlanmış tavuklu sandviç, ezme tavuklu klüp sandviç, peynirli ve dana jambonlu klüp sandviç, muffin, yeşil elma, fıstık, fındık, çikolata ve cips yer alacak. İçecek menüsü ise çay, kahve, kola, sade ve meyveli gazoz, portakal suyu, enerji içeceği, soda, viski, şarap, bira, votka, cinden oluşacak.
Şirket iç hat uçuşlarında ikramla birlikte Onur Air logolu oyuncak, oyun kağıdı ve uçak maketi satışına da başlayacak.