BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.438,86
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı'nda gergin gece!

Okmeydanı'da öğle saatlerinde başlayan ve 1 kişinin ağır yaralandığı olaylar sonrası gerginlik devam ediyor.

Abone ol
Okmeydanı'nda bu gece devam eden olaylarda, 7'si polis 9 kişi yaralandı. Yaralılardan bir kişinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.
 
Okmeydanı'nda bu gece çıkan olaylarda göstericilerin attığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 7'si polis 9 kişi yaralandı. 

OKMEYDANI'NDA GERGİN SAATLER- FOTO GALERİ
      
Mithatpaşa Caddesi'nde bekleyişini sürdüren grup, burada önlem amaçlı bulunan Çevik Kuvvet polislerine zaman zaman taş ve şişe atmaya devam etti. Polis ekipleri de TOMA ile tazyikli su sıkarak göstericilere müdahalede bulundu.

okmeydani.20140523000224.jpg 
      
Göstericiler, polis ekiplerinin bekleyişini sürdürdüğü Piyalepaşa ile Mithatpaşa caddelerinin birleştiği noktaya patlayıcı madde attı. Patlayıcının infilak etmesi sonucu 7 polis memuru ile 2 vatandaş yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Gözünden yaralanan bir vatandaşın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
SANCAKTEPE'DE OLAYLAR
 
Sancaktepe Demokrasi Caddesi'nde saat 22.00 sıralarında toplanan bir grup, yollara barikat kurdu. Göstericiler, polise taş ve molotof kokteyli attı. Polis de gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti.
 
ZIRHLI POLİS ARACI ALEV ALDI

Müdahale sonrası ara sokaklara dağılan grup, yeniden toplandı. Grubun attığı bir molotof, zırhlı polis aracına isabet etti. Alev alan araç TOMA tarafından söndürüldü. Polisin gruplara müdahalesi aralıklarla devam ediyor.