BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,89
ALTIN 2.440,34
HABER /  GÜNCEL

Düğün davetiyesini dağıtırken öldü!

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayan Kuru, hayatını kaybetti

Abone ol

Düzce'de otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Ünal Kuru (26) yaşamını yitirdi. 

D-100 karayolu olimpiyat kavşağında meydana gelen kaza sonrası ağır yaralı olarak kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtulamayan Kuru, hayatını kaybetti. Araçta bulunan diğer yaralılardan, sürücü Ramazan Altıntaş ve Enes Kuru'nun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Hastanede yaşamını yitiren Ünal Kuru'nun, bir hafta sonra düğünü olduğu ve akrabalarına davetiye vermek için Düzce'ye geldiği öğrenildi. 

Ramazan Altıntaş idaresindeki 81 DK 109 plakalı otomobil, D-100 karayolu Ankara istikameti olimpiyat ışıklı kavşakta manevra yapan Hüseyin Kaval'ın kullandığı 81 AZ 490 plakalı servis minibüsüne çarptı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan sürücü Altıntaş, araçta bulunan Ünal, Enes ve Lokman Kuru olay yerine gelen itfaiye kaza kırım, sağlık ekipleri ve çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarılarak kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.