BIST 9.798
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,21
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı'nda çok sayıda gözaltı

Polisin günün ilk saatlerinde Okmeydanı'na yaptığı operasyon tamamlandı. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken, örgütsel dökümanlara el kondu.

Abone ol

Okmeydanı’nda 2 kişinin hayatını kaybettiği olayların ardından, çevik kuvvet ve özel harekat polislerinin de katılımıyla bu sabah yapılan terör operasyonu tamamlandı. Polis ekipleri büyük ölçüde operasyon bölgesinden ayrıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ve özel harekat ekiplerini de katılımıyla saat 05.30 sıralarında Okmeydanı’nda operasyon başlattı. Çevik kuvvet polisleri çevre güvenliği alırken operasyon timleri önceden belirlenen adreslere baskın yaptı. Polis helikopteri de bölgede uçuş yaparak operasyona destek verdi. Operasyonda çok sayıda akrep tipi zırhlı araç ve TOMA da görev aldı. 

ÇOK SAYIDA GÖZALTI YAPILDI

Operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Çok sayıda molotof kokteyli ve molotof yapımında kullanılan malzeme ile örgütsel dokümanın ele geçirildiği ve sabahın erken saatlerinde başlayan operasyon saat 10 sıralarında tamamlandı. Görevlerini tamamlayan çok sayıda polis ekibi de bölgeden ayrıldı.