BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.419,09
HABER /  GÜNCEL

Öğretmene tecavüz oyunu

26 yaşındaki vekil öğretmen 14 yaşındaki çocuğa tecavüzü kafaya koymuştu. Bu kararını uygulamak için plan yaptı ve...

Abone ol

Maltya'nın Doğanşehir ilçesindeki bir ilköğretim okulunda geçen yıl vekil öğretmenlik yapan İ.B. (26), özel ders vermek amacıyla evine çağırdığı kız öğrencisi 14 yaşındaki C.K.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı

İddiaya göre 7 ay önce meydana gelen olayın ardından küçük kız korktuğu için ailesine uzun süre konuyu anlatmadı. Sonunda ailesine başından geçenleri anlatan küçük kız bu nedenle suçlanınca bunalıma girdi ve ilaç içip canına kıymak istedi. Midesi yıkanan C.K. kurtarılırken, ailenin şikayeti üzerine polis, İ.B.’yi gözaltına aldı. İ.B. sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

26 yaşındaki vekil öğretmen 14 yaşındaki çocuğa tecavüzü kafaya koymuştu. Bu kararını uygulamak için plan yaptı. 14 yaşındaki C.K.'yı özel ders vereceğim diye evine çağırdı ve kirli emelini gerçekleştirdi.

C.K. tecavüzden sonra evine gitti ama korkudan kimseye bir şey söyleyemedi. Ancak bir süre sonra aile durumu anlayınca C.K.'nın hayatı kabusa döndü.

Küçük kız daha fazla dayanamayarak canına kıymaya kalktı. 6 adet uyku hapı içerek intihara kalkıştı. Ailesi tarafından baygın halde bulunan C.K. hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanan C.K.'nın hayati tehlikeyi atlattı.

Ailenin şikayeti üzerine bugün harekete geçen polis, artık vekil öğretmenlik yapmayan İ.B.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen İ.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi. İ.B.'nin ders ücretlerini az bulduğu için vekil öğretmenlikten ayrıldığı öğrenildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Olaydan bizim de yeni haberimiz oldu” dedi.