BIST 10.922
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.448,38
HABER /  GÜNCEL

Öcalan kendisini böyle test edecek!

Prof. Dr. İhsan Bal'a göre terör örgütü lideri Abdullah Öcalan, Nevruz'da gövde gösterisi yapmayı planlanıyor. Bunu başaramazsa...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Taraf Gazetesi'nden Neşe Düzel'e konuşan Polis Akademesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Bal'a göre terör örgütü lideri Abdullah Öcalan, Nevruz'da kendi gücünü test edecek....

Prof. İhsan Bal'a göre "Öcalan büyük bir gövde gösterisi yapmak istiyor. Eğer 21 Mart'ta meydanlarda büyük bir halk hareketi ve heyecan olursa ateşkesi genel seçimlere kadar uzatacak."

İhsan Bal'ın konuşmasından çarpıcı ana başlıkları şöyle.

APO'DA TASYFİYE EDİLME SENDROMU VAR

Terörist örgüt lideri Abdullah Öclaan'da 'tasfiye edilme' sendromu var. PKK'nın tasfiyesi denilen, bir davranışın tasfiyesidir. tasfiye edilen insanlar değil,  dağdan gelip eylem yapma metodudur.

HÜKÜMET HABUR'DAKİ GİRİŞLERDEN ÜRKTÜ

Hükümet Habur'da ürktü ve bu ürkme, onu yavaşlattı. Habur ve Reşadiye'den sonra hükümetin odağı kaydı. hükümet Ortadoğu ve dünyada dolaşmaya başladı.

ÖCALAN KENDİNİ NEVRUZ'DA TEST EDECEK

Abdullah Öcalan, 21 Mart'ta Nevruz'da kendini test edecek. Meydanlarda ne kadar insan topladığını test edecek. Büyük kalabalıklar toplarsa ateşkesi seçime dek uzatacak. Yoksa eylemler başlayacak.

PKK İLE KÜRT AYDINLARI AYRIŞMA NOKTASINDA

Terör örgütü PKK ile Kürt aydınları ayrışıyor. PKK'nın, seçime gidilirken şiddet eylemine dönmesi, Kürt aydınlarında Kürt vesayetine karşı direnme süreci başlatabilir.

ÖCALAN KÜRTLERİN BAZI KESİMİNDE TEHLİKE

Abdullah Öcalan bütün Kürt sokaklarında kahraman değil. Kürtlerin bir kesiminde kahraman. Kürtlerin ir kesimi için ise çok büyük acılar çektirmiş biri Öcalan.

PKK'NIN TEHDİTLERİ ARTIK İYİCE SIRITIYOR

PKK, eski Türkiye'nin ürünü. Yeni Türkiye'de, PKK teditleri artık iyice sırıtıyor. Devletin Kürtlere baskısı azaldıkça PKK'nın yöntemleri açığa çıkıyor.

KÜRT SORUNUNU ÇÖZMEDEN ASLA GÜÇ OLUNMAZ

Kürt sorununu çözmeden asla bölgesel güç olamazsınız. AKP, kendinden daha demokratik bir alternatif çıktığında iktidarı bırakmak durumunda kalır.