BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ocak resmen Trabzonlu

Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı Murat Ocak'ın transferine resmiyet kazandırdı.

Abone ol

Murat Ocak, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kulüp yönetim kurulu üyesi Aydın Pişiren'in hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 4 yılığına bordo-mavili takımın renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Aydın Pişiren, Murat Ocak'ı uzun süredir transfer etmek istediklerini belirterek, ''Murat, genç ve yetenekli bir oyuncu. Trabzonspor'un 10 yılına damga vuracağını düşünüyorum'' dedi. Murat Ocak'ın (A) Milli Takım'da iyi bir sıçrama yaptığını dile getiren Pişiren,

''Murat'ın transferi tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Başka kulüplerin de onunla ilgili düşünceleri vardı, ama o Trabzonspor'u tercih etti. Bu transferde çok geç kalmış sayılmayız'' diye konuştu. Murat Ocak ise kendisinin Karadenizli olduğunu belirterek, ''Bende Trabzonspor sevgisi her zaman vardı. Başkanı eski başkanım, hocası ise eski hocamdı. O yüzden Trabzonspor'u tercih ettim'' şeklinde konuştu.

Murat Ocak'a Fenerbahçe'nin de talip olduğu, ancak bordo-mavili kulübün bu futbolcunun bonservisini İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan almayı başardığı öğrenildi.