BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,08
HABER /  MAGAZİN

Nuray Hafiftaş'ın cenazesi hangi camiden ne zaman kalkacak?

53 yaşında kansere yenik düşen Nuray Hafiftaş'ın cenazesi yarın yani 14 Şubat perşembe günü kaldırılacak. Nuray Hafiftaş'ın cenazesinin kaldıralacağı cami ve namaz vakti de belli oldu. İşte cenaze programıyla ilgili bilgiler;

Abone ol

Sanatçı Nuray Hafiftaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında geçirdiği kalın bağırsak ameliyatından sonra karaciğerine de sıçrayan kanser nedeniyle özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Uzun süre tedavi gören ünlü sanatçı Nuray Hafitaş 2 Şubat'ta taburcu edilmiş ancak dün  saat 12.56'da son nefesini vermişti.

NURAY HAFİFTAŞ'IN CENAZESİ 15 ŞUBAT'TA:  Nuray Hafiftaş, 15 şubat perşembe günü cenazesi kaldırılacak. Nuray Hafiftaş için bugün ikindi vakti Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Sanatçının cenazesi, daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

NURAY HAFİFTAŞ'IN SON PAYLAŞIMI : Nuray Hafiftaş'ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı bu oldu. Instagram sayfasının başına Allah Büyük yazan Nuray Hafiftaş, hastaneden 2 Şubat tarihinde taburcu olmuştu.

53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın durumunun kötü olduğunu Türk Sanat Müziği sanatçısı Müşerref Akay bu sabah 'doktorlar her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş' sözleriyle duyurmuştu.

Nuray Hafiftaş kimdir? Eşi ve çocukları var mı nereli kaç yaşında?

Nuray Hafiftaş'ın hiç bilinmeyen kardeşi kimdir?

Nuray Hafiftaş'ın eşi çıktı! Dayakçı kocası kimdir işte gizli evliliği