BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,55
HABER /  GÜNCEL

NTVde Motokeyf başlıyor

Motosiklet tutkunları ekran başına! Motokeyf 25 Aralık Cumartesi günü saat 11.05'de başlıyor.

Abone ol

Türkiye bir motosiklet devrimi yaşıyor. Tüm dünyanın tersine arabaya daha yoğun ilgi gösterilen ülkemizde son yıllarda motosiklete ilgi giderek daha da arttı. Ancak bilinçsiz ve eğitimsiz trafiğe çıkanlar motosiklet kullanımında da ciddi sorunlara neden oldular. NTV’de 25 Şubat Cumartesi saat 11.05 de başlayacak ve tekrarı aynı akşam (Pazar) 01.05’ te yayınlanacak olan MOTOKEYF adlı program, motosiklet kültürünü daha iyi anlatmayı ve toplumu bu konuda bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Motosiklet dünyasının en önemli markalarını biraraya getiren NTV, Türkiye’de ilk ve en kapsamlı motosiklet programını yayınlıyor. İlk duyurusu yapıldıktan sonra motosiklet camiasının büyük ilgi gösterdiğini bildiren yapımcılar, programın önemli bir boşluğu dolduracağını söylüyorlar. 1Medya-NTV işbirliği ile hazırlanan program, MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği) desteği ile yapılıyor.

DUNLOP,GAS,CASTROL ve Motoshow ‘06 fuarının düzenleyicisi Ares Fuarcılık, firmalarının sponsorluğunda hazırlanan programa Borusan (BMW), Ferco (Vespa), Harley Davidson, Honda, Suzuki, Yamaha ve Motomaks firmaları da destek veriyor.

Programın yapımcısı Metin Kalkavan, program kapsamında özellikle günlük yaşamdaki yeri giderek artan motosiklet konusunda toplumun bilinçlendirileceğini belirtti. Programın sunuculuğunu Burcu Akça yapıyor ve izleyicilere sunarken bazı sürprizler de yaşatacak. Testleri ise motosiklet eğitmeni olan Burak Ercan yapacak. Program ile ilgili soru ve görüşleriniz için bilgi@1medya.com adresine yazabilirsiniz. Programda motosiklet firmalarının yeni modelleri, motosiklet aksesuarları, motosiklet sürüş teknikleri ve motosiklet bakımına ilişkin ipuçları ile motosiklet dünyasından haberlere yer verilecek. Programda Motoclip bölümünde de motosikletli turlara çıkanların amatör kameralarından gelen görüntülerle onların keyifleri de paylaşılacak...

Amaç daha çok insanın, daha bilinçli motosiklet kullanmasının sağlanması olacak...