BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Nihat Fener için ne diyor?

Aziz Yıldırım, "Nihat gibi futbolcuları almayı isterim" diyerek transfer söylentilerini körükledi. Peki Nihat Fener için ne diyor? İşte yanıt;

Abone ol Nihat Kahveci, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine son noktayı koydu ve futbol hayatını Avrupa’da sürdürmek istediğini söyledi.

İspanya’nın Villarreal takımında bu sezon müthiş bir performans gösteren Nihat Kahveci, şu anda transferi değil Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım ile başarılı olmayı düşündüğünü dile getirdi.

ANCAK TATİLE GELİRİM

Hürriyet'in haberine göre, büyük hedefleri olduğunu da vurgulayan Nihat Kahveci, şunları söyledi: "İyi ve kaliteli futbolcular hep hedefleri olan takımların transfer listelerine girerler. Bu her dönem böyle olmuştur. Benim şu anda Villarreal ile 2011 yılına kadar sözleşmem var. Beni transfer edecek kulüpler önce İspanya’ya gidip Villarreal ile masaya oturacak. İngiltere’den Tottenham, İspanya’dan da iki kulüp benim için teklifte bulunmuş. Ailem ve çocuğumun geleceği için uzun yıllar Avrupa’da kalmaya devam edeceğim. Büyük takımların transfer listesinde olmak beni heyecanlandırıyor. Türkiye’ye ancak tatile ve ailemi görmeye gelirim.

İspanya’da sevilen bir futbolcuyum. Şu anda tek düşüncem ve hedefim Avrupa Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma altında final oynamak. Bunu da takım olarak başaracağımıza, bütün arkadaşlarımla birlikte yürekten inanıyorum. Teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde önemli hedeflerimiz var. Avrupa’da ismimizi en iyi şekilde duyurmak arzusu içindeyiz."

AVRUPA PEŞİNDE

Milli futbolcunun menajeri Murat Kuş ise Avrupa’nın birçok takımından teklifler aldıklarını doğrularken, "Bir kaç ay önce Türkiye’den önemli bir kulübün yöneticisi Nihat Kahveci’nin transferi hakkında bizimle fikir alış verişinde bulundu. Kendilerine Villarreal Kulübü ile bonservis konusunu görüşmelerini önerdik. Nihat, Türkiye’ye kolay kolay dönmez. Avrupa’nın birçok kulübü Nihat’ı transfer etmek için sıraya girdi. Türkiye, hedefinde yok" diye konuştu.