BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.443,22
HABER /  GÜNCEL

Bıraktığı not kahretti

16 yaşındaki evli kadın intihar etti.. Yakınları odaya girdiğinde kahreden manzarayla karşılaştılar.

Abone ol Yaşı daha 16. Belki çevre baskısı belki de başka bir şey. Kocasını da sevdiğini söylüyordu. Ama eksik olan bir şey vardı hayatlarında. Oda çocuk. Hele ki kırsal kesimde yaşıyorsanız çocuk şarttı.

Genç yaşında dayanılmaz baskıyı kaldıramadı ve canına kıydı. Kocasının çalışma için İstanbul'a gittiği sırada kayınpederinin evinde kendini evin tavanına astı.

Herkesi üzen intihar Bilecik'in Söğüt ilçesi Hayriye köyünde meydana geldi. Murat A. ile imam nikahıyla birlikte yaşadığı belirtilen 16 yaşındaki Aysun K, Murat A'nın babası Muzaffer A'ya ait evin tavanına iple asılarak ölü bulundu.

Yakınları tarafından bulunan Aysun K'nin ''Eşimi çok seviyorum. Fakat çocuğum olmadığı için bunalıma girdim. İntihar etmeye karar verdim'' yazılı not bıraktığı bildirildi.

Aysun K'nın 1.5 yıl önce Murat A. ile imam nikahıyla birlikte yaşamaya başladığı, Murat A'nın çalışmak için İstanbul'a gitmesi üzerine Muzaffer A'ya ait evde yaşadığı öğrenildi.

Aysun K'nin cesedinin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği, Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.