BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  SPOR

Nihat Beşiktaş forması giyecek!

Yıldırım Demirören bu sabah İspanya'ya uçmuştu. Oradan taraftarlarına mutlu bir haberle döndü. İşte Nihat'la ilgili gelişmeler;

Abone ol

Beşiktaş, Mehmet Topuz'un transferiyle ortaya çıkan fiyaskoyu eski futbolcusu Nihat Kahveci'yi alarak unutturmaya karar verdi.  Demirören "Nihat yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek'' dedi..


KÜÇÜK PÜRÜZLER VAR

Sabah saatlerinde İspanya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören ile yönetici Mario Berk, Nihat'ın menaceri Murat Kuş ve Villarreal'li yöneticilerle biraraya geldiler.. İspanyol kulübünün satışa çıkarttığı Nihat için kıyasıya bir pazarlığa giren Demirören ve Berk, küçük pürüzler dışında masadan mutlu bir şekilde kalktılar. Başkan Demirören, Nihat için Villarreal'in bonservis ücreti olarak 7 milyon Euro istediğini, kendilerinin ise 5 milyon Euro verdiklerini belirterek ''Üç aşağı beş yukarı bir rakamda anlaşacağız. Ama şunu söyleyebilirm ki Nihat yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek'' dedi..

Bilindiği gibi tatilini Kuşadası'nda geçiren Nihat da geçen hafta yaptığı açıklamada ''Beşiktaş'a dönmekten büyük mutluluk duyarım'' demişti.