BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  GÜNCEL

Köpek, kurt yavrusunu evlatlık edindi

Yavru hayvanlar da artık annneleri tarafından reddediliyor. Reddedilen yavruyu ise başka bir tür sahipleniyor

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Haberlerde de çok sık rastlanan bir şey artık evlatlarını reddeden hayvanlar. Bu sevimli kurt yavrusu da annesi tarafından reddedildi ama Rottweiler cinsi köpek onu evlat edindi.

Amerika Maine'de, Kisma Bakımevi'nde bakılan hayvanlar arasında olan Rottweiler ile kurt yavrusunun dostluğu çok güzel görüntüler çıkartıyor ortaya.

18 aylık yetişkin bir köpek olan Ulrok ve sekiz haftalık yavru Beldaran'ın beraber havlıyor olmaları bile bakıcıları şaşırtıyor.

Bakımevi sahibi Heather Grierson, bu ikilinin gerçek sevginin kanıtı olduğunu söylüyor. Ulrok'un, yavru kurtla babası gibi ilgilendiğini, Beldaran'ın da onu babası olarak gördüğünü, bütün vakitlerini beraber geçiren ikilinin oldukça mutlu olduğunu ekliyor yönetici.

Beldaran'ın annesi ve babasının henüz çok genç oldukları için yavruyu kabul etmediklerini söylüyor bakıcılar. Annenin henüz 2 yaşında olduğunu ve yavrusunu yaşının küçük olması nedeniyle reddettiğini söyleyen yetkilier, bir buçuk yaşındaki Rottweiler'ın onu sahiplenmesini ise açıklayamıyor.

YENİ BABASIYLA BELDARAN'IN GÖRÜNTÜLERİ...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]