BIST 10.157
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.391,05
HABER /  SPOR

Nihat Kahvecinin ilk tercihi

Villareal'de gözden düşen Nihat için talipler kuyruğa girdi. Futbolcunun menajeri Kahveci'nin ilk tercihini açıkladı.

Abone ol

İspanya La Liga takımlarından Villarreal forması giyen Türk futbolcu Nihat Kahveci’nin menajeri Murat Kuş, Nihat’ın ilk tercihinin İspanya olduğunu söyledi. 

Son günlerde transfer dünyasında adı en çok geçen oyunculardan Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, NTV Spor'un canlı yayınına bağlanarak, milli futbolcunun geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Nihat için Türkiye'deki hiçbir takımdan resmi teklif almadıklarını söyleyen Kuş, başarılı futbolcunun Villarreal'den ayrılması halinde de, kariyerini İspanya'da sürdürmek istediğini ifade etti.

İSPANYA'DA KALMAK İSTİYOR

Murat Kuş, “Valencia’daki bir gazetenin haberine göre Nihat’ın satış listesine konulduğu gündem oldu. Bize henüz Villarreal kulübünden resmi bildirim veya herhangi bir kulüpten resmi bir teklif gelmedi. Dolayısıyla bir gazete haberine göre şu anda yorumlar yapılıyor. Türkiye’den herhangi bir kulüple şu ana kadar görüşmemiz olmadı, olması da doğru olmaz söz konusu olamaz. Çünkü Nihat şu anda 2011 yılının sonuna kadar Villarreal’in sözleşmesi futbolcusu. Dolayısıyla Villarreal’le herhangi bir kulüp temasa geçmeden bizim herhangi bir kulüple oturup konuşmamız doğru değil, söz konusu değil.

Sizde biliyorsunuz biz burada Türkiye’de medyada bazı haberlerle karşı karşıya kalabiliyoruz ama bunun doğruluk payını tabiki Villarreal kulübünden öğreneceğiz. Ben önümüzdeki günlerde Villarreal kulübünün yetkileriyle bir araya geleceğim. Hedefi Nihat’ın İspanya La Liga’da futbol hayatına devam etmek ve öncelik tabiki Villarreal. Ama Villarreal’le bu anlamda bir görüşmemiz ve her iki tarafın menfeatine uygun şekilde yollarımız ayrılma noktasına gelirse La Liga’da bir kulüp düşünüyor kendisi, buna göre çalışmalarımızı yapacağız ki La Liga’dan da 1-2 tane kulüp var sezon sonuna doğru ilgi gösteren ve Nihat’ı transfer üzere görüşmeler yaptıklarını da biliyoruz.” diye konuştu.