BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,74
ALTIN 2.402,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Niğde'de park çalışmalarında sona gelindi

Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Niğde Belediyesi, İnönü, Dere, Şahinali, Aşağı Kayabaşı mahallelerinde park yapımlarını tamamlama aşamasına getirdi.

Abone ol

Niğde genelinde park alanı olarak görülen, ancak özelliğini kaybeden alanların yeniden düzenlenmesinin yanı sıra yeni ve modern park alanları da oluşturan Niğde Belediyesi, halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Park alanlarında ki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Şahinali Mahallesinde demiryolu üst geçidi ve 75. yıl spor salonu yanında yeni bir park düzenleme çalışması yaptık. Düzenlediğimiz bu alana Kılıçaslan Parkı ismini koyduk. Bu park alanı karasu deresi nedeniyle iki bölümden oluşuyor. Park yapım alanı yapımlarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Cumhuriyet bulvarı kenarında da yeni bir park alanı için çalışmalarımız devam etmektedir.

Park alanlarının isimlendirme çalışmaları içerisinde Cumhuriyet bulvarı kenarında yapımı devam eden park alanına ise Melikşah Parkı adını verdik. Park alanlarımız en kısa süre içersinde tamamlanarak mahalle insanımızın hizmetine sunulacaktır”
dedi.