BIST 10.282
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.403,02
HABER /  GÜNCEL

Nevşehirde AİDS alarmı!

Nevşehir'de yapılan fuhuş operasyonları sonrasında hayat kadınlarında AIDS ve Hepatit C bulundu.

Abone ol

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda 86 hayat kadınının yakalandığını ve bu kadınlardan 15'inde AIDS ve Hepatit C gibi bulaşıcı hastalıklar tespit edildiğini açıkladı.

Nevşehir Valisi Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nün son günlerde yaptığı fuhuş operasyonları hakkında bilgi verdi.

Yapılan araştırmalar sonrasında gerçekleştirilen operasyonlarda çoğunluğu Gürcistan uyruklu olan ve aralarında Rus, Azeri ve Türklerin de bulunduğu 86 hayat kadının yakalandığını, bunlardan 25'inin gözaltına alındığını ifade eden Vali Hacımustafaoğlu, "Polisin bu gibi konularda eli kolu bağlı, fazla hareket serbestliliği yok" dedi.

Gözaltına alınan 25 hayat kadınından 15'inde yapılan muayene sonrasında AIDS gibi ölümcül bulaşıcı hastalıkların tespit edildiğini vurgulayan Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu, bu kadınlarla ilişkiye giren kişileri uyardı.