BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.399,42
HABER /  GÜNCEL

Hemşirenin sır ölümü

24 yaşındaydı. Hemşireydi. 5 aylık bir oğlu vardı. Evde başından vurulmuş bir halde bulundu.

Abone ol

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde 112 Acil Ambulans Hizmetleri'nde görevli hemşire 24 yaşındaki Elif Çavuşoğlu, henüz belirlenemeyen bir nedenle tabanca ile başına ateş etti. Eşi uzman çavuş olan bir çocuk annesi Çavuşoğlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, saat 18.30 sıralarında Gümüşpala Semti 7010 Sokak Numara 6/4'te meydana geldi. Karşıyaka 112 Acil Ambulans Hizmetleri'nde görevli 24 yaşındaki Elif Çavuşoğlu evde yalnız olduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tabanca ile başına ateş etti.

Silah sesi üzerine komşuları polise haber verdi. Polis ekipleri eve girdiklerinde genç kadını yerde kanlar içinde yatarken buldu. Polis tarafından çağırılan ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan hemşire Çavuşoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Elif Çavuşoğlu'nun beş aylık bir oğlunun olduğu ve çalıştığı için çocuğunun kayınvalidesinin yanında kaldığı bildirildi. Elif hemşirenin geride herhangi bir not bırakmadığı belirtildi.

Olayı haber alarak hastaneye gelen Ege Ordu Komutanlığı'nda görevli olan eşi Uzman Çavuş Emrah Çavuşoğlu ile yakınları, genç hemşirenin ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken hemşirenin ateş ettiği tabanca balistik inceleme için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.