BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12
HABER /  MEDYA

Nedim Şener'den STV spikerine okkalı yanıt

Gazeteci Nedim Şener, STV haber spikeri Asım Yıldırım'ın sert eleştirisine öyle bir yanıt verdi ki...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Nedim Şener, kendisi hakkında 'şirazesi kaymış' diyen Yıldırım'a, 6 yıl önce 19 işçinin öldüğü Bursa maden kazasını Ergenekon'a bağlamasını hatırlattı.

Posta yazarı Nedim Şener, Gülen Cemaati'nin mağdur değil mağlup olduğunu söyleyince bu kesimin şimşeklerini üzerine çekti.

Ergenekon davaları soruşturmasında bir yıl hapis yatan tecrübeli muhabir, hafta sonu CNN Türk'te yaptığı açıklamalar ses getirmişti.

"CEMAAT MAĞDUR DEĞİL MAĞLUP"

Posta gazetesi yazarı Şener, “17 ve 25 Aralık Operasyonları ile İktidar ve Cemaat arasında bir savaş başladı. Cemaat o gün girdiği savaşı kaybetti ve mağlup oldu. Eğer o gün savaşı kazanan Cemaat olsaydı, bugün Türkiye’de bir çok sorun daha da büyüyerek devam ederdi” açıklamasında bulunmuştu.

"ŞİŞŞT ŞİRAZESİ KAŞMIŞ ARKADAŞ"

Bu açıklamalara tepki gösteren STV haber spikerlerinden Asım Yıldırım, twitter hesabından "Şu nedim şener isimli elemana biri anlatsın!Şişşt şirazesi kaymış arkadaş; sana yapılanlar Cemaat'in ürünü değil! Anlamadın mı!Kusmayı kes!" diye yazdı.

"MADEN KAZASINI ERGENEKON YAPTI" DİYEN STV SUNUCU DEĞİL MİSİN"

Yıldırım'ın sözlerine Şener'den jet açıklama gecikmedi. Nedim Şener, Ergenekon operasyonlarının zirve yaptığı dönemde Yıldırım'ın inanılmaz iddiasını gündeme getirdi.

BİDONLA OY KULLANMAYA GİTMİŞTİ

Şener ayrıca 2011 seçimlerinde halka 'bidon kafalı' diyenleri protesto etmek amacıyla oy kullanmaya 'bidonla' giden Yıldırım'ın fotoğrafını, paylaşan gazeteci Barış Terkoğlu'nu retweet etti.

ASIM YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Samanyolu Televizyonu (STV) Haber kanalındaki 'Son Durum' programının sunucusu Asım Yıldırım, 2010 şubat ayında canlı yayında inanılmaz komplo teorisi kurmuştu:

"Sevgili seyirciler tabii nasıl bir bağlantı kurabilirsiniz. Biz sadece hatırlatma yapıyoruz. Geçen sene Aralık ayında Bursa'da bir maden kazası meydana gelmişti. 19 madencimiz can vermişti.

Peki bu olaydan hemen bir gün önce ne olmuştu bir hatırlayalım. İstanbul'a cumhuriyet savcılarına İbrahim Fırtına, Aytaç Yalman, Özden Örnek gelip ifade vermişlerdi. Geldiklerinin hemen ertesi günü, pazar akşamı ise Bursa Mustafa Kemal Paşa'da 19 madencinin öldüğü maden kazası vuku bulmuştu.

Dün gözaltılar oldu, Balyoz Darbe planıyla ilgili, bugünse ne yazık ki işte Balıkesir Dursunbey'den gelen böyle bir maden kazası haberi var.Nasıl bağdaştırırsınız ya da var mıdır bir bağlantı yoksa sadece ve sadece tevafuk diyebileceğimiz hadiseler midir bunlar, bunu da sizin izanınıza bırakıyoruz. Belki de varsa da bir bağlantı tabii komplo teorisi üretmek hiç hoş değil. Çünkü birisinde 19 kişi diğerinde 17 kişi can verdi."