BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,55
HABER /  MAGAZİN

Necodan inanılmaz küfürler

Genç sevgilisi uğruna evini terk eden şarkıcı Neco, şok etti. Neco ağıza alınmayacak küfürler etti.

Abone ol

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle yaşayan şarkıcı Neco, gemici ehliyeti için heyet raporu almak üzere gittiği Bodrum Devlet Hastanesi'nde gazetecilere saldırdı.

Otomobilini gazetecilerin üzerine doğru süren Neco, ağıza alınmayacak küfürler etti. Genç sevgilisi İdil Erge'nin yanında olmasına aldırmayan Neco, büyük şaşkınlık yarattı.

Bayan kameramanı dövmeye kalktı
"Şerefsizler, s... gidin, niye çekiyorsunuz, terbiyesizler, defolun, sizin hayatınızı karartırım" diye bağıran Neco, bir bayan kameramanın üzerine yürüyerek, "O kamerayı alır bir yerine so...ım" diye bağırdı.

Genç sevgili gülerek izledi
Bütün bu çirkinlik yaşanırken İdil Erge ise olay sırasında sadece önüne bakmakla yetindi. Bayan kameramanın üstüne yürürken ise Erge, sevgilisine müdahele etmek bir yana onu gülerek izledi.

Gazetecilerin, sevgilisiyle basına yakalanan Neco'ya “Özel hayatınızla ilgilenmiyoruz, geçmiş olsun demek istedik'' şeklindeki yaklaşımı da şarkıcıyı sakinleştirmedi.

Neco, daha sonra bindiği 34 TT 0212 plakalı otomobilini de gazetecilerin üzerine sürdü. Hastane otoparkında seyrederken aniden durup otomobilden inen Neco yine gazetecilere dönerek, “Şerefsizler, niye beni çekiyorsunuz ki ben izin verdim mi'' diye bağırmaya devam etti. Ardından da hastaneden ayrıldı.//



(Haber: Yaşar Anter-Milliyet)