BIST 10.538
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,01
HABER /  SPOR

Frankfurtun kalbi kırıldı

UEFA'nın internet sitesinde, ''Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'un kalbini kırdı'' başlığına yer verildi.

Abone ol

UEFA Kupası'nda dün akşam oynadığı Eintracht Frankfurt maçından 2-2 beraberlikle ayrılan ve kupada bir üst tura yükselen Fenerbahçe'ye UEFA'dan da övgü geldi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin resmi internet sitesinde yer alan maçla ilgili yorum haberde, ''Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'un kalbini kırdı'' başlığına yer verildi. Maça hızlı başlayan tarafın Fenerbahçe olduğunu ve üst üste şanslar bulduğunu yazan UEFA editörleri, 7. dakikada Alman ekibin ilk atağında golü bularak Fenerbahçe'yi şok ettiğini yazdı.

Sarı lacivertlilerin özellikle Stephen Appiah, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio ile pozisyon ürettiğini ifade eden internet sitesi, Fenerbahçe'nin, 52. dakikada Japon golcünün 2. golüne engel olamayınca maçta büyük yara aldığını kaydetti.

Tuncay Şanlı'nın attığı kafa golüyle Fenerbahçe'nin yeniden hayata döndüğünü hatırlatan site editörleri, 83. dakikada Semih'in attığı golün Eintracht Frankfurt'un kalbini kırdığını yazdı. Editörler, UEFA Kupası'na bu yıl büyük ümitlerle başlayan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'ın 2000 yılında yakaladığı tarihi başarıyı tekrarlama amacında olduklarını da ekledi.