BIST 10.427
DOLAR 32,27
EURO 35,11
ALTIN 2.476,37
HABER /  SPOR

Necati Songa sahip çıktı

Galatasaraylı futbolcu Necati, "Ortada affedilecek bir şey yok. Song bizim arkadaşımız ve kardeşimiz" dedi.

Abone ol

Galatasaray'da, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi ödemeleri yapılmadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmayan ve sonrasında maç kadrosuna da alınmayan Rigobert Song'a takım arkadaşı Necati'den destek geldi.

Sarı-kırmızılı oyuncular Ayhan ve Volkan ile birlikte Sirkeci'de bir simit satış yerinin açılışına katılan Necati, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Song'un arkasında olduklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyesi Adnan Polat'ın, ''Song önce takım arkadaşlarından özür dilemeli'' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Necati, şunları söyledi:

''Ortada affedilecek hiçbir durum yok. Song bizim arkadaşımız ve kardeşimiz. Song, Galatasaray forması altında her şeyini vermiştir ve verecektir de. Biz her zaman arkadaşımızın arkasındayız. Yönetim kurulu ile hocamızın fikirlerini bilmiyoruz, ama biz futbolcular olarak da konuştuk bu konuyu. Hepimiz beraber arkadaşımızın arkasındayız. Bir sorunumuz yok.''

Kamerunlu oyuncunun dürüst bir davranış sergilediğini kaydeden Necati, ''Kendini iyi hissetmediği ve oynarsa zararı dokunacağı için böyle yaptı. Profesyonellik de budur. Oynayıp zararı dokunacağına, yerine başka bir arkadaşımız forma giydi'' dedi.

Açılışta yer alan sarı-kırmızılı futbolculardan Volkan, Song'u aralarında görmek istediklerini kaydederken, Ayhan ise geride kalan 6 haftada her futbolcu kadar Song'a da ihtiyaç duyacaklarını belirtti.

NECATİ: ''ÖDEMELER HAFTA İÇİ''

Necati, alacaklarıyla ilgili yönetimin kendilerine herhangi bir takvim sunup sunmadığının sorulması üzerine, ödemelerin bu hafta içi yapılmasını beklediklerini kaydederek, ''Zannedersem bu hafta içi ödenecek. Kulüp içinde bir yöneticiden duydum'' ifadelerini kullandı. Ayrıca, Gençlerbirliği maçında penaltı öncesi rakip kaleci Gökhan ile aralarında geçen diyalogun sorulması üzerine ise Necati, esprili bir şekilde, ''Bana penaltı öncesi şutu soluna atmamı söyledi, ben de öyle yaptım. Yanıltma amaçlıydı. Herhalde yanlış algılandı. Hiçbir kaleci bilerek köşesini söylemez'' dedi.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakipleri Fenerbahçe ile kafa kafaya gittiklerini hatırlatan tecrübeli oyuncu, her iki takımın da avantajları ve dezavantajları bulunduğunu dile getirerek, ''Herhalde şampiyonluğu Kadıköy'deki maç belirleyecek gibi geliyor bize. Biz elimizden geldiğince iyi oynamaya çalışıyoruz. Önemli olan ligi şampiyon bitirebilmek'' diyerek sözlerini tamamladı.