BIST 10.536
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,75
HABER /  GÜNCEL

Turizmci promosyona saldırdı

Alanyalı yetkililer, ilçeye ilgiyi artırabilmek için promosyon çalışması başlattı.

Abone ol

Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, ilçeye ilgiyi artırabilmek için promosyon çalışması başlattı.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, düzenlediği basın toplantısında, Almanya'nın Essen şehrinde geçen hafta yapılan turizm fuarını değerlendirdi. Alanya'dan fuara giden heyetin, çok önemli çalışmalar yaptığını belirten Sipahioğlu, bu çalışmalar çerçevesinde, Almanya'da günlük olarak yayınlanan ve 1 milyon 300 bin tirajı bulunan Waz Gazetesi ile promosyon anlaşması yaptıklarını söyledi.

Waz Gazetesi'nde, Alanya ile ilgili sorular sorulacağını belirten Sipahioğlu, bu soruları doğru yanıtlayan okurlar arasında kura çekileceğini ve kurada adı belirlenecek 25 kişinin, eşi ya da arkadaşıyla birlikte bir hafta süreyle Alanya'da misafir edileceğini bildirdi.

Sipahioğlu, Alanya'da tatil yapacak çiftlerin tüm masraflarının, ALTSO, ALTAV ve belediye tarafından karşılanacağını ve bu kişilerin en iyi şekilde ağırlanacağını belirtti.

Kampanya sayesinde, en az 1 milyon 300 bin Alman'ın dikkatini Alanya'ya çekeceklerini ifade eden Sipahioğlu, Avrupa pazarındaki geçici düşüşü en aza indirerek, yaşanabilecek açığı kapatmak için çalışmalar yapacaklarını
kaydetti.

Çeşitli Avrupa ülkelerinden gazetecileri Alanya'ya davet ettiklerini açıklayan Sipahioğlu, Waz Gazetesi yetkilisi Maria Lüning Heyenrath'ın 10 gün sonra Alanya'ya gelerek tatil yapacağını, promosyonla ilgili protokolün de burada imzalanacağını söyledi.