BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Bir kampanya da THYden...

Türk Hava Yolları (THY), her hafta belirlenecek dış hat noktalarında indirim yapacak.

Abone ol

Türk Hava Yolları (THY), her hafta belirlenecek dış hat noktalarına, ekonomi sınıfında 111 Euro’ya ve business sınıfta ise 333 Euro’ya uçacak.
THY’den yapılan açıklamada, kampanya uygulamasının tüm yıl boyunca devam edeceği belirtildi. Dış hat uçuş noktalarına yaz-kış, düşük-yoğun sezon ayrımı yapılmadan her hafta yenilenecek tek fiyatla yolculuk yapılabileceği kaydedildi. Kampanya kapsamında yolcuların her dönem son koltuk satılana kadar ekonomi sınıfında 111 Euro, business sınıfta 333 Euro gidiş-dönüş ücretiyle uçabileceği vurgulandı.

Yolculara daha fazla seçenek sunmak amacıyla uygulamaya konduğu belirtilen promosyonel ücretlerin, geçerli olduğu hatların listesi her ayın 15’inde bellirlenecek. Promosyon ücretler İstanbul ve belirlenen yurt dışı çıkış noktalarında geçerli olacak. Nisan ayında 111 euroya gidiş-dönüş ekonomi bileti alınabilecek hatların listesi ise şöyle:
"Şam, Amman, Paris, Basel, Sofya, Odesa, Kahire, Lizbon, BükreŞ, Nice, Kisinev, Madrid, Kazan, Lübyana, Muskat, Donetsk, Bakü, Askabat, Doha, Abu Dabi, Bahreyn, Üsküp, Varsova, Belgrad, Cezayir, Pristina, Tiran, Venedik, Lyon, Prag, Helsinki, Tiflis, Sana, Budapeşte, Oslo, Saraybosna, Tunus, Strasburg ve Nice (Doha çıkışı hariç)."

AA