BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak'a oğlundan bomba sözler: Vekil olsa...

Mehmet Ali Ilıcak katıldığı bir programda annesi Nazlı Ilıcak'ın milletvekili olması durumunu 'bir felaket olurdu' diye yorumladı.

Abone ol

Cemaate yakınlığıyla bilinen ve oğlu Mehmet Ali ılıcak ile siyasi ideolojileri konusunda çatışan Nazlı Ilıcak'a, oğlundan bomba etkisinde bir eleştiri daha geldi.

Ülke TV'de Arafta Sorular programına konuk olan Mehmet Ali Ilıcak, annesi Nazlı Ilıcak ile ilgili açıklamalarda bulundu.

NAZLI ILICAK MİLLETVEKİLİ OLSAYDI?

M. Ali Ilıcak'ın ''Şu an Nazlı Ilıcak AK Parti'den Milletvekili olsaydı nasıl olurdu?'' sorusuna cevabı ''Felaket olurdu, iyi ki olmamış. Aynen bu çizgide olurdu. O ayrılan beş kişinin altıncısı olurdu'' oldu.

nazli-ilicak.jpg

OĞUL ILICAK HADİ ÖZIŞIK'A "ANNEME OY VERMEM" DEMİŞTİ

Mehmet Ali Ilıcak İnternethaber Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'a yaptığı açıklamalarda annesine oldukça sert eleştiriler yöneltmiş; annesinin milletvekili olması durumunda oy vermeyeceğini açıklamıştı. 

İşte Ilıcak'ın Hadi Özışık'a yaptığı o açıklamalar:

M. ALİ ILICAK: "Annem Cemaat'e onlardan çok daha fazla, fanatikçe sahip çıkıyor. Ama bunun milletvekilliğiyle alakası yok. Annem seçimden sonra Tayyip Bey'le çok görüştü. Bu dediğiniz milletvekilliği olayı tam Ergenekon başlamadan önceydi. İyi ki de milletvekili olmamış, annem milletvekili olsaydı benim hayatım kaymıştı. Bana adım attırmazdı. Tayyip Bey anneme her zaman saygısını göstermiştir.

H. ÖZIŞIK: Medyada yeni bir iddia ortaya atıldı, Nazlı Ilıcak CHP'den milletvekili adayı olacak diye.

M. ALİ ILICAK: Hiç zannetmiyorum. Olmaz, yapamaz, annem CHP'ye gitmez, yaparsa çok ayıp olur. Kendi düşüncesine ayıp etmiş olur. Sol bir partiden sanmıyorum. Annem olsa bile ben oy veremem.

hadi-ozisik-mehmet-ali-ilicak.jpg 

M. ALİ ILICAK VE NAZLI ILICAK NEDEN ANLAŞAMIYOR?

Mehmet Ali Ilıcak  İnternethaber Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'a yaptığı ses getiren açıklamalarında da annesi Nazlı Ilıcak'ın cemaat taraftarlığını 'Körü körüne savunduğunu" belirtmişti.

MEHMET ALİ ILICAK, ANNESİNİN YAZILARINI OKUMUYOR ÇÜNKÜ...

Ilıcak, internethaber.com'da yayınlanan açıklamalarında, Hükümet - Cemaat savaşında iki ayrı tarafa düşen "anne ve oğul"un arasındaki problemin temel nedenini ve annesinin yazılarını okumadığını şu sözlerle açıklamıştı: 

Her gün strese gireceğime okumuyorum. Annemle ben çok fırtınalı dönemler yaşadım, çok büyük kavgalarımız oldu, Tansu Hanım, Özal Bey zamanı... Annemle Turgut Bey'in problemleri hep bana yansırdı. Annem Akşam'da yazı yazardı, her gün sayfaya girmeden önce ben okuturdum, uymayanları çıkartırdım. Sonra "Akşam'da Sansürlenen Yazılarım" diye kitap yaptı. Ama o zamanlar gençtim, 20'li yaşlardıaydım şu an 45 yaşındayım. Sonra pişman oldum, anne çok kıymetli bir varlık. 27 kere hatim indirdim, her gece Kuran okurum ben. Kuran'da annenin ne yüce bir varlık olduğu anlatılıyor. Çocuğum olduktan sonra ve annemin bana olan sevgisini hissedince hiçbir zaman annemle çatışma ortamına giremem. Ama bu fikren aynı yolun yolcusuyuz anlamına gelmiyor. Biz annemle ilk defa fikir olarak AK Parti'de bütünleştik. Annem Erbakan'a yakınken ben desteklemezdim rahmetliyi. Ben anneme her zaman şunu söylüyorum, annem bir şeye "Ya herro ya merro" diyor.

ANNE ILICAK SIKI BİR CEMAAT SAVUNUCUSU, OĞLU AK PARTİ'YE YAKIN...

The Cemaat kitabıyla Gülen hareketi yanında saf tutan Nazlı Ilıcak sıkı bir cemaat savunucusu olurken oğlu Mehmet Ali Ilıcak ise Erdoğan sempatisi sebebiyle AK Parti'ye yakın duruyor.