BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Tekirdağ hava durumu yarın okullar tatil mi

Tekirdağ ve Çorlu'da kar yağışı şiddetlendi. Hava durumu raporlarına göre kar haftasonuna kadar etkili olacak. Peki Tekirdağ'da yarın 18 şubat çarşamba okullar tatil mi?

Abone ol

TEKİRDAĞ'da kar yağışı devam ediyor hava drumu raporlarına göre yağışkar haftasonuna kadar devam edecek. Peki yarın 18 şubat çarşamba günü Tekirdağ'da okullar tatil mi gözler valilikten gelecek haberlerde

Omurtak Caddesi, Arslan Sokak, Bulvar Yolu ve Bülent Ecevit Bulvarı gibi ana arterlerde yağış nedeniyle trafik akışı aksadı. Polis, ulaşımın düzenli sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olduklarını söyledi.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-17-at-12.06.13-pm.png
Kar ve tipi dolayısıyla bazı sokak ve caddelerde buzlanma oluştuğunu belirten Baysan, "Tuzlama ve solüsyon ekipleri çevre yolu ve ana arterlerde tuzlama çalışması yapıyor. Ekiplerimiz, bazı yollardaki karları da kürüyor. Yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklarımız tam" diye konuştu.

Meteoroloji yetkilileri, Çorlu'da hava sıcaklığının eksi 2 derece olduğunu ve yağışın akşam saatlerine kadar aralıklarla süreceğini kaydetti.