BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Ankara'da 18 şubat okullar tatil mi vali kararı

Ankara'da kar yağışı atttı haftasonuna kadar artarak devam edecek. Hava durumuna göre sıcaklıklar bu gece daha düşecek. Peki yarın 18 şubat çarşamba okullar tatil mi?

Abone ol

ANKARA'da kar yağışı başladı ve etkisini giderek arttırıyor. Hava durumu raporlarına göre kar yağışı etkisini giderek arttıracak ve sıcaklıklar haftasonuna kadar hissedilir derecede düşecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu gece gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görülebilir. Peki Ankara'da yarın 18 şubat çarşamba okullar tatil olur mu, gözler valilikten gelecek açıklmada...

İstanbul Valiliği okulları tatil edince gözler Ankara Valiliğine döndü. Henüz Ankara Valiliğinden açıklama gelmedi. Valiliğin 18 şubat çarşamba günü için alacağı kar internethaber.com sitesinde olacak.

ANKARA HAVA DURUMU
Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Kar yağışlarının Batı karadeniz bölgesinde kuvvetli, yer yer yoğun; Ankara ve Kırıkkale'de hafif olması beklenmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-17-at-11.37.36-am.png
HAVA SICAKLIĞI

Sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesi beklenmektedir. Rüzgarın kuzey-kuzeybatılı yönlerden orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde kuzeydoğulu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), yer yer fırtına (60-75 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir.

UYARILAR

Bölgenin iç kesimlerinde bu gece gece ve yarın sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yarın (Salı) ilk saatlerden itibaren Düzce, Zonguldak, Bartın Bolu ve Karabük'te kuvvetli yer yer yoğun kar yağışı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Batı Karadeniz'in batısında rüzgarın; (17.02.2015) Salı günü ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/saat) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın (19.02.2015) Perşembe günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

ÇIĞ UYARISI

Batı Karadeniz'in iç kesimlerindeki mevcut kar tabakasının üzerine yağacak taze kar yağışı nedeniyle yüksek ve ve eğimli kesimlerde çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.