BIST 9.928
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.440,42
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak Zello örgütünü anlattı

Yeni Şafak gazetesinin Zello örgütü haberi Nazlı Ilıcak'ın dalga konusu oldu.

Abone ol

GAZETECİLER.COM- Yeni Şafak başta olmak üzere hükümet yanlısı gazetelerin Gezi Parkı eylemcilerini "dış mihrakların piyonları" olarak kurgulayan haberleri Dört Bir Taraf'ta alay konusu oldu.

Gezi Parkı eylemlerinin 'Sivil darbe girişimi' olduğunu savunan bazı medya organları son günlerde çeşitli iddialar gündeme getiriyor. Yeni Şafak'ın iddiasına göre eylemciler 'Zello' denen sesli chat programıyla haberleşirken talimatlar ABD'nin Houston kentinden verildi.
 
NAZLI ILICAK  CANLI YAYINDA DALGA GEÇTİ
 
CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında yorumcular Yeni Şafak gazetesinin bu iddiasını masaya yatırdı. Nagehan Alçı'nın izinli olması nedeniyle Nazlı Ilıcak, Altan Öymen ve Kadri Gürsel 'e Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay eşlik etti. Aktay'ın da olduğu programda Nazlı Ilıcak , Yeni Şafak 'ın haberiyle  dalgasını geçti. Ilıcak "Bakın şekerin ben de telefonuma indirdim, Zello örgütüne üye oldum... Makara kanalı da var çok eğlenceli..." dedi...
 
"TELEFONUMA İNDİRDİM ÖRGÜTE ÜYE OLDUM ŞEKERİM"
 
Altan Öymen 'in Yeni Şafak'ın haberindeki iddiaları dile getirmesi üzerine Ilıcak akıllı telefonunu çıkardı ve kendi telefonunda da sesli iletişim programı 'Zello'nun uygulamasını gösterdi. "Ben de tlefonuma indirdim Zello örgütüne üye  oldum" diyen Ilıcak, bunun bir sesli chat kanalından ibaret olduğunu ve sadece siyasi odaların olmadığını belirterek "Burada birbirinden farklı odalar var. Makara-kakara, Kaybedenler Kulübü, Lovely Club gibi odalar var. Makara-kakara çok güzel mesela gir dinle" dedi

YENİ ŞAFAK YAZARI ZOR DURUMDA KALDI
 
Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay ise haber hakkında "Ben bu Zello'yu ilk kez duyuyorum. Haber hakkında da malumatım yok" dedi.

1370620900-untitled-4.jpg