BIST 9.773
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.456,43
HABER /  DÜNYA

Mersin’de Mustafa Ceceli rüzgarı esti

Mersin’in Mut ilçesinde 40. Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarını coşturdu.<b...

Abone ol

Mersin’in Mut ilçesinde 40. Mut Kayısı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarını coşturdu.
Festivalin ilk akşamı Mut Şehir Stadı’nda sahneye önce Özkan Özcan çıktı. Konserde kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara, “Hayatı tespih yaptım” türküsüyle eğlenceli dakikalar yaşatan Özcan, herkesin beğenerek dinlediği eserlerden oluşan bir repertuvar sundu.
Ardından sahne alan ve yoğun ilgiyle karşılanan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi. Mut’ta olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Mustafa Ceceli, birbirinden güzel şarkılarını Mutlular için seslendirdi.
Programa katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever,"Memleketim olan Mut ilçesine en iyi hizmeti vermekten mutluluk duymaktayım. Sizlerin de desteğini bekliyorum" dedi.
Belediye Başkanı Murat Orhan ise, "Mut Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kültürel etkinlikler alanında da Mutlu kardeşlerimizin hizmetindeyiz. Sizlere başkanlık dönemim boyunca en ünlü sanatçıları getirdik. Bu yıl da Mustafa Ceceli konseri ile sizlerle bir aradayız. Mut Belediye Başkanı olarak bugüne kadar sizlerin hizmetkarı olduk. Bundan sonra da sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" dedi.
Konser sonrası Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Kaymakam Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Murat Orhan, günün anısına Özkan Özcan ve Mustafa Ceceli’ye birer plaket verdi.
(İHA)