BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Nazilli Belediyespor yeni sezonu düşünüyor

TFF 3. Lig 2. Klasman grubunda mücadele eden Nazilli Belediyespor, Tekirovaspor’u 1-0 yenerek matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi.

Abone ol

Gürkan Zora ile lige fark edilir bir dönüş yaparak 2. yarının gizli lideri olan Siyah-Beyazlılar tüm maçlara galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

Bu hafta Marmaris Belediyespor’un Ligden çekilmesi nedeniyle Hükmen galip olduğu için oynamayacak. Haftayı maç yapmadan geçirecek olan Nazilli Belediyespor’da takımın perşembe gününe kadar izinli olduğu belirtildi. Son maçını sahasında İzmirsporla oynayacak olduklarını ve galibiyet parolası ile hazırlanacaklarını ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler yaptığı açıklamasında; “Bu sezonu da geride bıraktık.

Şampiyonluk parolası ile başladığımız ligde son 3 haftada Ligde kalmamızı garanti edebildik. Bu elbet üzücü bir sonuç ama bizim için lig bitmedi son maçın son dakikasına kadar Nazilli Belediyespor’a yaraşır mücadelemizi sürdüreceğiz. Kimin ligde kalacağı, kimin düşeceği bizi ilgilendirmez. Gürkan hocamızla taze kan alan takımımız bu sezonun son maçını da alarak, önümüzdeki sezona hazırlık yapacak”
dedi.