BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Koç ölümü nedeni bu mu?

Mustafa Koç ölüm nedeni mide küçültme ameliyatı mı? Geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Mustafa Koç'un ölümü akıllara tüp mide operasyonunun kalp krizine mi neden oldu sorusunu getirdi.

Abone ol

Mustafa Koç bugün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. 

Mustafa Koç'un ölümüne neden olan kalp krizinin nedeninin ise kısa bir süre önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı olduğu iddiası güçlendi. Ameliyat sonrası sıkı bir diyet programı uygulayan Mustafa Koç, 4 ayda 40 kilo vermişti.

MUSTAFA KOÇ EVİNDE SPOR YAPARKEN FENALAŞTI

İşadamı Mustafa Koç evinde spor yaparken aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Koç'un ilk müdahalenin ardından helikopterle ailesine ait Amerikan Hastanesi'ne sevk edilmişti. 

Mustafa Koç kalp krizinin nedeni bu mu?Mustafa Koç son hali

TÜP MİDE AMELİYATI NEDİR MUSTAFA KOÇ'U MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI MI HASTA ETTİ?

Mustafa Koç geçtiğimiz yıl tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş ve fazla kilolarından kurtulmuştu. Koç, mide ameliyatının hemen ardından sıkı bir rejime girmiş ve diyetisyen kontrolünde hızla kilo vermeye başlamıştı. Koç, ameliyat sonrası 4 ayda 40 kilo kaybetmişti.

DAMARLARI TIKALI ÇIKMIŞTI

Mustafa Koç, 2002’de ABD'de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti.

Mustafa Koç kalp krizi nedeni bu mu?
Mustafa Koç ameliyat öncesi görüntüsü

UZUN BİR SEYAHATE ÇIKMIŞTI

Son aylarda yoğun bir iş temposu içinde olan Mustafa Koç'un yakın zamanda Güney Amerika'ya seyahat ettiği öğrenildi. Koç kısa bir süre önce Küba'dan döndüğü belirtildi. 

Mustafa Koç Instagram hesabından Küba'nın başkenti Havana'da çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Koç, fotoğrafa 'Atatürk büstü #havana' notunu düşmüştü.

Mustafa Koç Instagram

MUSTAFA KOÇ'UN ÖLÜMÜ HASTANE TARAFINDAN DOĞRULANDI

Mustafa Koç'un ölüm haberi bugün saat 12.00 sıralarında Amerikan Hastanesi tarafından doğrulandı. Koç, yapılan tüm müdahalelere karşın saat 11.30 sıralarında yaşamını yitirdi.