BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82
SPOR

Murat Ülker Kadar'daki dünya şampiyonasına Milli Takım formasıyla gidip Fenerbahçe sloganı attı

KATAR'daki dünya kupası maçı finalini ünlü iş adamı Murat Ülker stadda izledi. Murat Ülker şampiyonluk maçına Türk Milli Takımı forması giyerek gitti. Murat Ülker' paylaştığı videoda 'Yaşa Fenerbahçe' sloganı attı. Murat Ülker blog sayfasından ise dünya kupasının bir diğer galibini ilan etti: Katar...

Ülker markasının sahibi olan Yıldız Holding Yönetim Başkanı Murat Ülker kendi internet sitesinden Dünya Kupası izlenimlerini paylaştı. Katar'daki şampiyonluk maçını staddan izleyen Murat Ülker bir de tribünden videosunu paylaştı. Milli Takım forması ile maça giden Murat Ülker göğsündeki ay yıldızı gösterip 'Yaşa Fenerbahçe" sloganı attı. Murat Ülker bilindiği gibi Fenerbahçe takımı tutuyor. 

Murat Ülker blog sayfasından paylaştığı yazıda ise dünya kupasının bir diğer kazananının Katar olduğunu belirtti. Murat Ülker'in Messi ve Arjantin takımı futbolcularıyla ilgili paylaştığı bir dipnot ise hayli ilginçti.  Messi futbolda zirvedeyken bugün şampiyonluk kadrosunda yer alan Arjantinli futbolcular meğer daha çocukmuş. İşte Messi futbola başladığında oyuncuların yaşları:

Dibu Martínez: 13 
Nahuel Molina: 8 
Jahre Cuti Romero: 8
Nico Otamendi: 18
Marcos Acuña: 14
Rodri De Paul: 12
Enzo Fernández: 5
Alexis Mac Allister: 7
Ángel Di María: 18
Julián Álvarez: 6

Sitene Ekle