BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Müjdat Yetkiner'den Ali Koç'a tepki: Beni arayarak, 'bana küfür ediyorsun' dedi

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından olan ve Aziz Yıldırım döneminde kulüpte altyapı sorumlusu olarak görev yapan Müjdat Yetkiner, görevine son verilmesiyle ilgili konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un göreve gelmesinin ardından kulüpten gönderilen altyapı koordinatörü Müjdat Yetkiner açıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye açıklamalar yapan Müjdat Yetkiner, "Bir dedikoduyla Fenerbahçe Kulübü'nden uzaklaştırıldık. Beni kimse Fenerbahçe kulübünden tasfiye edemez. Son kongrede Aziz Yıldırım ile yola çıktım ve Yıldırım ile beraber kaybettik. Ben, Aziz Yıldırım'ı satmadım, satamazdım. Benim liderimdi. Benim inandığım bir liderdi.'' dedi.

''ALİ KOÇ'A KÜFÜR ETMEDİM''
Ali Koç'un kendisini aradığını belirten Yetkiner, ''Ali Koç beni aradı. Kongre bitmişti ve Pazartesi günü ben kulübe gelmedim. Salı günü 14:00'te geldim. Randevu talep ettim başkandan. Ben bıraktım, biz kaybettik dedim. Bundan sonra Ali Koç kulübü iyi yönetsin, biz de yardımcı oluruz dedim. Ben altyapı koordinatörü ve scout direktörüydüm Fenerbahçe'de. Ali Koç'a küfür ediyormuşum. Ben, Ali Koç'a küfür etmedim. Etsem zaten ettim derim. Beni bilirler. Kralından korkmam.'' ifadelerini kullandı.

''ŞİMDİ DE VOLKAN'I SİLMEK İSTİYORLAR''
''Beni kimse tarihten silemez.'' diyen Yetkiner, ''Şimdi de Volkan'ı tarihten silmek istiyorlar. Kimse bizi silemez.Aykut Kocaman'ın ekibi neden gönderildi bilemem. Ali Koç tasarrufta bulunmuştur, beni ilgilendirmez. Bu kulüpte 4 sene altyapı koordinatörlüğünü yaptım.'' şeklinde konuştu.

''DELİKANLILARSA KARŞIMA ÇIKSINLAR''
Comolli'nin sözleşme yaptığı tüm futbolcuların amirliğini kendisinin yaptığını ifade eden Yetkiner, sözlerini şöyle sürdürdü;

''Biz konuşmuyorsak Fenerbahçe'ye ve Ali Koç'a zarar vermemek içindir. Bizler kenara atılacak adamlar değiliz. Ali Koç'un yanındaki adamlar delikanlıysa, ona Müjdat Yetkiner küfür etti diyenler karşıma çıksın. Saffet, ben, Kemalettin kahve içiyorduk. Kemalettin ve Saffet ile futbol okulu seçmelerini izliyorduk. Maçı izledikten sonra Ali Koç beni aradı. Bana küfür ediyorsun dedi. Ali Koç'a küfür ediyormuşum ben. Ben Ali Koç'a küfür etmedim. Etmem, edemem. Koç ailesine hayatta küfür edemem."