BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,70
ALTIN 2.421,69
HABER /  GÜNCEL

Müjdat Gezen'den yine tartışılacak sözler

Müjdat Gezen Türk halkının büyük çoğunluğunun okuyan insanları değil kıro ve kaba insanları sevdiğini iddia etti.

Abone ol

Müjdat Gezen'in icraatları bitmek bilmiyor. Son olarak Türk halkına 'Aptal' diyen Gezen, bu kez de Başbakan Erdoğan'a kaba ve kıro imasında bulundu.

İzgören Akademi tarafından Bursa'da bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 'Marmara Yönetim Buluşması', Holiday Inn Otel'de yapıldı. Açılışın ardından öğleden sonraki oturumda sanatçı Müjdat Gezen söyleşiye katıldı.

KARAGÖZ SEVİLİR ÇÜNKÜ...

Türk halkına "Karagöz'ü mü, Hacivat'ı mı daha çok seversiniz?" şeklinde bir anket uygulansa, "Karagöz" yanıtının çıkacağını iddia eden Gezen, kendisinin Hacivatçı olduğunu belirterek, Karagöz'ün kıro ve kaba bir insan olduğunu söyledi. Türk halkının da çok okuyan insanları sevmediğini savunan Gezen, Başbakan'ın Türk toplumu tarafından bu kadar sevilmesini de buna bağladığını dile getirdi.

ÇILGIN PROJEYE GSM YORUMU

Başbakan Erdoğan'ın "Çılgın Proje' olarak değerlendirdiği 'Kanal İstanbul'un zamanlamasını da eleştiren Gezen, "Seçim arifesinde lise öğrencilerinin sınavları, açlık sınırında 13 milyon insan, 3.5 milyon resmi rakamlara göre potansiyel işsiz var. Bunlarda GSM var. Gündem Saptırma Merkezi. O kadar güzel ki tam bir şey çıkacak, 'Buradan bir kanal açalım’ diyorlar. Nasıl olacak? Bunca yıl İstanbullu'yum Kanuni de demiş, Bülent Ecevit'in de böyle bir projesi çıktı. Bu kadar insan açlıktan ölürken, kanal açmak zekice hazırlanmış bir proje. Ama yani bunu da artık kimsenin yutacağını sanmıyorum" diye konuştu.

ÇUBUKÇU'YA TAŞ ATTI

Konuklardan birisinin "Lise öğrencilerinin YGS ile ilgili eylemlerini Sayın Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Hababam Sınıfı'ndaki örnekleri göstererek Tarık Akan'ın da bu eylemlerde destek vermesini 'Aslında o da kopyacı bir öğrenciydi' deyip eleştirmiş. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya ise Müjdat Gezen, "Nimet Çubukçu hakkında mı? Ben beğeniyorum kendisini ama tek hatası Milli Eğitim'den anlamıyor" yanıtını verdi.