BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  GÜNCEL

Muhsin Yazıcıoğlunun kayıp 3 eşyası

Yazıcıoğlu'nun kazasıyla ilgili TBMM komisyonu da devrede. Tüm girişimlere rağmen çok önemli 3 eşyası bir türlü bulunamıyor.

Abone ol





ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA - Helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kazada kaybolan çantası, sim kartı ve silahının hala kayıp olduğu ortaya çıktı. Meclis’te konuyla ilgili kurulan araştırma komisyonu ulaşmaya çalıştığı ve izini sürdüğü, Yazıcıoğlu’nun silahı ve çantasına hala ulaşamadı.

Komisyon tutanaklarına göre; silahın ve çantanın hala komisyona ulaştırılmadığı, cep telefonunun ise Sivas ziyareti sırasında yanlışlıkla başka bir aileye verildiği ve bu aileden alınan cep telefonunun içinde de sim kart bulunmadığı kayıtlara geçti. Telefondan elde edilen veriler arasında yalnızca fotoğraflar bulunuyor.

BORU HATTI DA DEVREYE GİRMİŞ
Öte yandan arama kurtarma çalışmalarında BTC (Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı)nın Geben’deki istasyonlarından gelen çalışanların uydu telefonlarının kullanıldığı da öğrenildi. Bakü-Tiflis- Ceyhan Boru Hattı’nın çeşitli arıza ve onarımlar için Geben’de istasyonları bulunduğu ve bu istasyonlarda profesyonel arama kurtarma birliği bulunduğu, motorize olan bu birliklerin arama çalışmalarına katıldığı da belirlendi. Komisyon kayıtlarına giren bu ekibin yardımları ile ilgili bölümde ekibin başında bir yarbay olduğu ve uydu telefonlarının kullanıldığı bilgisi de yer aldı.