BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
GÜNCEL

Muğla’da kadına şiddet kamerada! Önce dövdü sonra hiçbir şey olmamış gibi yemek yedi

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde adının Engin C. olduğu öğrenilen 33yaşındaki bir kişinin, yemek yedikleri sırada sevgilisi olduğu belirtilen 20 yaşındaki genç kıza uyguladığı şiddet kameralara yansıdı. Genç kızı yumruklayan Engin C. daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yemek yemeye devam etti.

Marmaris'te bir spor salonunda eğitmen olarak çalışan Engin C.’nin (33) kız arkadaşı Beste Ö.'ye (20) uyguladığı şiddet görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir yıl önce yaşanan olayın görüntülerinin yayınlanmasının ardından Engin C., sosyal medya hesabından sevgilisini neden dövdüğünü şu sözlerle açıkladı:

"Vurma sebebim yemek yerken üstüme tuzluk ve bardağı fırlatıp küfür etmesiydi. Haklı olduğum için şikayet etmedi. 1 sene benle yaşamaya devam ettikten sonra ayrılmak istediğim zaman videoyu kırpıp beni ifşa ve linç etmeye çalıştı. Herkes neyin ne olduğunu görsün..."

Üç yıldır birlikte oldukları iddia edilen Engin C. ile Beste Ö.’nün sosyal medyaya düşen kavga görüntülerinde genç adamın, genç kadının yüzüne çatal fırlatıp vurarak bağırdığı görülüyor. Genç kadınınsa kendini korumaya çalışması dikkati çekiyor.

Genç kadın 2 kez şikayet etti

Şiddet olayından sonra geçen 4 Aralık'ta savcılığa giden Beste Ö.'nün şikayetini geri çektiği, ancak 26 Mart'ta 2’ci kez darp yaşadığı ileri sürüldü. Olayın ardından Engin C. hakkında Beste Ö.'nün 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarttığı öğrenildi, Engin C.'nin bu kararı ihlalden 3 gün hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

Engin C. ise yaptığı açıklamada, Beste Ö.'nün iddialarının gerçek olmadığını ve avukatı aracılığıyla haklarını yasal yollardan arayacağını bildirdi.

Sitene Ekle
Etiketler