BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Veysel Çilingir'in katili kim kardeşi mi öldürdü?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Samsun'da öldürülen Veysel Çilingir'i kim öldürdü katil bulundu mu? 19 Aralık 2017 salı günü Müge Anlı Veysel Çilingir ile ilgili bilgiler internethaber'de.

Abone ol

SAMSUN'da gece yarısı öldürülen Veysel Çilingir'in katili her yerde aranıyor. Veysel Çilingir'in katili bulma çalışmaları her yerde devam ediyor. Peki Veysel Çilingir'i kardeşi Yakup Çilingir mi öldürdü?

Ayşe Çilingir'in eşi Veysel Çilingir bundan tam 3 yıl önce öldürüldü. Veysel Çilingir'in kardeşi Emine Çilingir Ayşe Çilingir ile ilgili olay bir iddia ortaya attı. 30 yıldır köyde konuşulan bu iddiaya göre Ayşe Çilingir ile Yakup Çilingir aşk yaşıyor. Bu iddiaları kesin bir dille reddeden Yakup Çilingir, canlı yayına katıldı. Abisi Veysel Çilingir'i vurulduğu yerde gören Yakup Çilingir'in çelişkili açıklamaları dikkatleri üzerine çekti. Yakup Çilingir abisi yüzükoyun yatarken gördüğünü ve direkt yeğenlerini aradığını söyledi. Fakat Yakup Çilingir'in herhangi bir şekilde kardeşini kurtarmak için çevirmemesi dikkatlerden kaçmadı. 

BU İDDİA ORTALIĞI SALLADIİddiaya göre Ayşe Çilingir kayınbiraderi Yakup Çilingir ile aşk yaşıyor. Bu iddialara canlı yayına yanıt veren Yakup Çilingir'in yengesini koruması nedeniyle aşk iddiaları ortaya atıldı. Bu iddia sonrası ise 30 yıllık dedikodu başlıyor. Yakup Çilingir'in yengesinin koruması nedeniyle anneleri tarafından Ayşe Çilingir'e suç atılıyor. Yengesinin yanında olduğunu ve onun annesi olduğunu söyleyen Yakup Çilingir, "Abim bana yengemi emanet etti. Ablamın bu iddialarını kabul etmiyorum" dedi.