BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17
HABER /  POLİTİKA

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na anında cevap! Hodri meydan...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu canlı yayında, "Ataşehir belediye başkanı hakkındaki suçlamaların hepsinde mahkemeler takipsizlik verdi" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu anında Twitter'dan cevap verdi: "Eğer böyleyse ben istifa edeceğim. Değilse sen istifa edecek misin?"

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Batta İlgezdi hakkındaki iddialar için "Hepsi mahkeme kararıyla takipsizlik verildi" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan anında "Hodri Meydan" resti çekti: "Eğer böyle ise ben istifa edeceğim. DEğilse sen de edecek misin?"

Kılıçdaroğlu NTV canlı yayınında "yolsuzluk" ve "rüşvet" iddiaları nedeniyle hakkındaki soruşturma bitene kadar görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi aklamaya çalışırken, göz göre göre yalan söylemeye devam etti. 

CANLI YAYINDA YALAN SÖYLÜYOR: Kılıçdaroğlu daha canlı yayından çıkmadan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki geldi. Soylu, işisel twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na koltuğunu ortaya koyup 'hodri meydan' dedi. Soylu Twitter'dan şu mesajı paylaştı:

"Canlı yayında şu anda KK alenen ATAŞEHİR konusunda yalan söylüyor. 'İddiaların hepsi açık söylüyorum hepsi mahkeme kararıyla takipsizlik verildi.' dedi. Eğer böyleyse ben istifa edeceğim. Değilse sen istifa edecek misin???" diye sordu. 

İşte o paylaşım...