BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Mehmet Muharrem Elbay son durum ne öldürüldü mü?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında 8 aydır Mehmet Muharrem Elbay aranıyor. Acılı kız babasını bulabilmek için Müge Anlı'ya başvuru yaptı. Peki Mehmet Muharrem Elbay son durum ne bulundu mu? Mehmet Muharrem Elbay öldü mü?

Abone ol

8 aydır kayıp olan Mehmet Muharrem Elbay ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Gaziantep'te kaybolan ve bir bağ bahçesine gömüldüğü söylenen Mehmet Muharrem Elbay öldü mü kim öldürdü?

Uzun zamandır aranan Mehmet Muharrem Elbay eşinden boşanmıştı. 8 aydır aranan Elbay ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Gaziantep'te aylar önce yanmış kıyafetler bulunmuştu ve Mehmet Muharrem Elbay'a ait olduğu söylenmişti. Yoğun çalışamalar sonucunda Elbay'ın Gaziantep'te bağ evinin bahçesinde arama çalışmaları yapılmaya başlandı.

MEHMET ELBAY ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Programı izleyen herkes Mehmet Elbay'ın akıbetini merak ediyor. Mehmet Elbay'ın kardeşini Nesime'nin ortaya attığı iddiaya göre kızı Büşra, annesini korumak için her şeyi saklıyor. Henüz bulunamayan Mehmet Elbay'ın öldürüldüğü düşünülüyor. 28 Şubat'tan beri ortalarda olmayan Mehmet Elbay'ın kızı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.