BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  MEDYA

Dolunay 18.bölüm fragmanı Deniz öldü mü?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay'ın yayın günü değişti. Artık pazar günleri ekrana gelen Dolunay dün yayınlanan son bölümüyle ekrandaydı. Peki Dolunay 17.bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelin hep birlikte Dolunay 18.bölüme bakalım.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay'da dün nefesler tutuldu. Herkes merakla Nazlı ve Ferit arasında aşkı beklerken Deniz bu ilişkiye daha fazla dayanamadı. Peki Dolunay'da neler oldu Deniz öldü mü?

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Nazlı, Ferit’e yardım etmeye çalıştı. Ferit‘in tutuklanması gündeme bomba gibi düştü. Nazlı eşi olarak kocasının yanında olmak istedi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

DOLUNAY 18.BÖLÜM FRAGMANI

Dolunay'ın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Herkes merakla Deniz'e ne olacağını merak ediyor. Deniz kendini öldürdü mü sorusu 18.bölümün merak konusu olacak.