BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Müge Anlı Fatma İster bulundu peki neden evi terk etti?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programımda 35 gündür kayıp olan Fatma İster bulundu. Balıkesir'de yaşayan Hatice İster her yerde aranıyor. Eşi Cemal İster tarafından öldürüldüğü düşünülen Fatma İster bulundu. Peki Fatma İster neden kayboldu nereye gitti?

Abone ol

BALIKESİR'de 35 gün önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma İster bulundu. Eşinden şiddet gördüğü için evi terk eden Fatma İster Müge Anlı'ya açıklama yaptı. 

3 çocuğu olan Fatma İster, 35 gündür ortalarda yoktu. Eşiyle kavga ettikten sonra kendisinden bir daha alınamayan Fatma İster'in eşi ve çocukları canlı yayına katıldı. Nerede olduğu bilinmeyen Fatma İster ile ilgili canlı yayına bağlananlar eşi Cemal İster'i suçluyor. İddiaya göre Cemal İster ve Fatma İster sürekli kavga ediyordu. Psikolojisinin yerinde olmadığı konuşulan Fatma İster ile ilgili henüz bir haber alınamamıştı. Fakat Fatma İster'den haber geldi.

FATMA İSTER NEREDEYDİ? Canlı yayına bağlanmayan fakat Müge Anlı'ya telefon açan Fatma İster yıllarca şiddet gördüğünü söyledi. Evlatlarından da hayır gelmediğini söyleyen Fatma İster evi terk ettiğini dile getirdi. Şimdi başka bir şehirde yaşadığını dile getiren Fatma İster boşanmayacağını söyledi. Boşanmama nedeni olarak ise eşi vefat ederse onun emekli maaşını alacağı oldu.